jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

5 extremt bra fördelar med att ha barn 

dammrattor

1. Du får åka buss gratis.
Om du har vagn till ungen vill säga. Och det bästa av allt. Ingen kollar att det är en unge i vagnen vilket betyder att du lätt kan dra på en sulky när du ska åka till jobbet utan att betala en krona.

2. Barn är världens tacksammaste publik.
Allt är kul enligt iaf riktigt små barn. Jag vet inte hur många gånger jag har fuldansat och sjungit framför Snyltis så att hon har kiknat av skratt. Hon får mig att känna mig roligare än Robert Gustavsson och Henrik Dorsin – tillsammans.

3. Du kan komma hur försent som helst.
Du kan liksom skylla på barnet – varje gång. Alla nickar förstående när du kommer fram till mötet svettig och med blött hår och ursäktar dig. Schysst? Inte direkt. Men ack så effektivt när du är riktigt sen. Det värsta är ju när barnen börjar prata sen och kan tala om hur allt egentligen ligger till…

4. Barn genererar sjukt många likes i sociala medier.
Får du inte så många likes som du skulle vilja eller förtjänar på instagram? En graviditet eller ett nyfött barn är två riktiga likesraketer. Det spelar ingen roll hur skrynklig eller ful ungen är när den tittar ut. Folk kommer gilla och kommentera att ”det är den söööööötaste bebisen de nåååååågonsin sett”. Jag lovar!

5. Du slipper städa.
Ingen förväntar sig att ditt hem ska dofta Ajax eller nybakta bullar när du har barn. Det kan ligga tusen bitar lego och trängas med gigantiska dammråttor på golvet utan att någon rynkar på näsan. Du har barn – du är helt enkelt förlåten.

Gillar du listan? Då kanske du också gillar:
8 saker man inte vill höra när man försöker gå ner i vikt
6 situationer där babblarna är oumbärliga 
5 saker alla mammor borde få
8 saker jag sa innan jag fick barn

8 saker jag inte visste om snippan innan jag fött barn
5 saker man inte säger till en nybliven förälder 
10 saker man inte säger till en gravid 
7 fördelar med ersättning

Fler roliga listor:
För och nackdelar med livet som fotbollsfru
9 knäppa saker på min förlossning
5 saker jag inte kan sluta oroa mig för
5 saker vänner utan barn lär förstå
10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid 
7 saker jag tog för givet innan jag fick barn

8 saker föräldrar borde göra mer
10 pekpinnar nyblivna mammor kan vara utan

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

  1. Hon vid bilen

    Ha ha det där med att åka buss med vagn utan barn i. Har ni sett hon damen som brukar kliva på vid Danderyds sjukhus å kliva av vid universitetet vid kolonilotterna? Alltid en stor filt över vagnen å massa jord-påsar lassade under vagnen ;)
    Jag har sån lust att dra av filten nån gång av ”misstag” ☺️

    Vår lillebror har äntligen kommit nu! Så nu e man inne i bebisbubblan / no sleep at all again ;) så ja känner med dig i det inlägget ;)
    Kram

Annons