jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

5 smärtsamma saker som sker i badrummet

badrummet
1. Raka av sig en bit skinn.

Hur tråkigt är det inte att raka benen? Egentligen tar det ju inte särskilt lång tid men utav någon anledning ska det alltid göras i all hast. Allra helst kommer man på sina orakade ben precis innan man ska iväg och snabbrakar dom – och skär sig. Varför slutar det aldrig blöda från ett sånt sår?

2. Slinta med tandtråden.
Tandtråd ska man tydligen använda varje dag. Visste ni det? V a r j e dag! Om du mot förmodan inte gör det vet du nog hur det känns att råka trycka ner en plackers för långt eller slinta så att tandköttet börjar blöda? Varför känns det som en otroligt stor mängd blod som uppstår i munnen då?

3. Bajsa när man är riktigt hård i magen.
We really don´t have to gå närmare in på det ämnet. Men om ni någon gång har varit riktigt hårda i magen så vet ni vad jag pratar om.

4. Pilla in tops så långt in i örat att man får kväljningar/hostar.
Ja, det står klart och tydligt på förpackningen att man inte ska föra in topsen särskilt långt i örat. Det finns till och med någon oskriven regel att man bara ska peta så långt som man skulle komma in med en armbåge – vilket är ett obefintligt djup. Och dessutom skulle det inte tillfredsställa de behoven man vill att en tops ska åstadkomma. Har ni som jag stoppat in topsen så långt att det tåras i ögonen och man hostar eller får kväljningar?

5. Klippa naglarna för kort.
Finns det något värre? Ja, att föda barn gör ondare men att klippa naglarna för kort med en nagelklippare är vidrigt. Det tar flera dagar för nageln att växa ut så pass att man kan använda det fingret igen. En ren och skär plåga.

Gillar du listan? Då kanske du också gillar:
8 saker jag inte visste om snippan innan jag fött barn
5 extremt bra fördelar med att ha barn
8 saker man inte vill höra när man försöker gå ner i vikt

6 situationer där babblarna är oumbärliga 
8 saker jag sa innan jag fick barn

10 saker man inte säger till en gravid 

Fler roliga listor:
5 barnlögner mina barn aldrig ska få höra
5 saker jag inte kan sluta oroa mig för
5 saker vänner utan barn lär förstå
10 saker jag inte visste innan jag varit höggravid 
8 saker föräldrar borde göra mer

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

 1. O.

  Jag har aldrig klippt naglarna så kort frivilligt, men när en nagel gått av på ngt sätt att man bara måste klippa sådär långt ner… AJJE!!

  Och på tal om topsen, näe, är livrädd för att gå för långt in. Mitt ex (som aldrig använt tops innan i hela sitt liv…??!) råkade trycka in den så hårt att det började tokblöda o vi åkte till akuten. Liten skada på trumhinnan, men förstå den smärtan…!

 2. Anne

  Jag har anammat armbågsfilosofin efter att topsen lossnade och fastnade inne i örat. Naturligtvis några timmar innan jag skulle ut på långresa. Panik. Ensam hemma. Ingen bra pincett hade jag heller. Jag bodde bredvid vårdcentralen så jag ringde dit kl var 15.30 och de stängde 16.00. De förstod problematiken fast jag redan då fick en pik om armbågen. Jo jag kunde komma över. Tro inte att någon random person pillade ut den. Nejdå de skramlade fram en läkare som predikade armbågar för glatta livet, det tog 2 sek för henne att få ut den och så fick jag betala full läkartaxa!!! Så nej prova inte det där med kräkreflex i örat!!! :-D

 3. Emelie

  Haha vad roligt! Precis det där med topsen frågade jag min man om igår. Närmare bestämt om det blev så att det kliar i halsen och man måste hosta när man topsar. Så ja, jag känner igen mig! Haha

Annons