Är det bara jag? – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Är det bara jag?

När jag ska gå och lägga mig händer det ibland att jag ligger och klickar runt bland olika webbshoppar. På de allra flesta ställen har jag konton så när andan faller på att beställa hem något så behöver jag inte ens hoppa ut ur sängen för att hämta mitt kort. Jag klickar hem hej vilt och sen när jag vaknar och kollar mailen ser jag en orderbekräftelse på saker jag beställt. Då slår det mig att jag allt som oftast nästan beställer saker i sömnen. Som liksom verkar självklara då men när jag vaknar tänker jag “fy fabian vad onödigt”. Igår kväll såg jag Therese Lindgrens insta storys och att hon har gjort ett samarbete med ett företag och tagit fram olika hudvårdsprodukter. Jag beställde hem ett läppglans och en handkräm, och det är inget jag ångrar för fem öre, men jag hade glömt det när jag hade vaknat tills jag kollade min mail nyss. Då blev jag dock glatt överraskad över det, haha.

När jag skulle ta en bild på dagens outfit imorse så insåg jag att mitt hår är en katastrof. Jag hatar att klippa mig och det är väldigt längesen jag gjorde det. Det spelade liksom ingen roll hur jag fluffade, flyttade eller rufsade i håret imorse. Det såg inte bra ut. Ni vet den där känslan man kan få att man bara vill dra fram saxen och klippa av sig skiten. Och så gör man det. Jag letade fram min frisörsax och så klippte jag bara rakt av. Inte helt jämt eller så men vad skönt det känns! Jag har länge bråkat med mina fyra långa hårstrån i tron om att jag visst har långt hår. Jag ska nog boka in en tid hos frisören och fräscha upp håret med både ny färg och klippa av lite till på längden. Det är antingen det eller sätta in långt hår igen och i ärlighetens namn är det ganska skönt att ha lite kortare hår just nu. Jag trivs mycket bättre i det långa håret, men det är skönt att slippa locka, fläta och fixa håret. Översta bilden är innan jag satte saxen i håret.
before_cut after_cutHåret är av! Jag klickade hem en kavaj efter inspo från bästa Kajson. Hur snygg? Den är från Ellos som hon har ett samarbete med. Jag vill också ha samarbete med Ellos igen. Det var tider det! Jag klickade även hem den söta baddräkten för barn som systrarna Fahrman har designat. En till Elsa och en till Alice. De fanns bara i för stora storlekar men tänker att de kan ha dom nästa sommar. Jag köpte även matchande bikini till mig. Älskar att mamma/barn-matcha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

 1. Eva – The Beauty By Eva

  Haha! Älskar att du bara tog saxen och klippte av :) Snyggt blev det också! För mig brukar det mer börja som panik en dag när man märker att håret plötsligt ser förjävligt ut och sen måstemåstemåste man få en tid hos frisören direkt för man står liksom inte ut längre. Trots att allt var frid och fröjd med håret typ dan innan :)

  Och ja, det där med webshoppar där man sparat sina kortuppgifter är ju sjukt läskigt, alldeles för lättshoppat. Tur att det går att returnera :)

  Ha en fin kväll och tack för en bra blogg!

 2. E

  När dottern var nyfödd hade man ju minst sagt ett par nätter när huvudet var som bomull! Vaknade och såg på mailen att jag beställt en ny skötväska för 1200 spänn 🙈 Första barnbidraget gick alltså till det. Dock världens snyggaste väska som man kan använda till mycket så jag får se det som en investering.. haha

 3. Vicky

  Jag är likadan 🙈😂
  Livsfarligt är det. Låg och shoppade imorse vid 4 tiden när jag inte kunde sova. 😂

  Och matcha kläder är SÅ kul. Har du tips på något?! Jag köpte matchande pyjamaser till mig och Elina på Kappahl (lyckades få plats i barnstorleken) 🙈😂

Annons