jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Att vara med henne hela tiden

Det här inlägget innehåller adlinks*

Nu är vi inne på dag tre med antibiotika och Elsa känns nästan helt frisk nu. Hon är grym på att ta sin magiska medicin och kryss-schemat var verkligen en hit! Jag sjunger en sång när jag kommer med sprutan med magisk medicin, sen suger hon i sig den helt själv från sprutan och så får hon lite saft efteråt. Jag frågar sen ”vad får du göra nu?”. Då ropar hon ”KRYSSAAAA”. Sen hoppar vi iväg tillsammans och sjunger ”magisk medicin, magisk medicin”. Så får hon göra ett alldeles eget kryss på schemat.

Hon pratar mycket om läkarbesöket. Vad hon fick göra och att hon var hos Dr McStuffins som hjälpte henne. Det var skönt för henne att det inte blev ett tårfyllt besök utan att hon tyckte att det var roligt. Jag har hemska minnen från min barndom när jag var riktigt sjuk. Jag blev fasthållen och de tvångstog näsprov. Det var helt fruktansvärt. Jag förstår såklart att det var för mitt bästa men det är ändå ett traumatiskt minne. Trots det är jag väldigt förtjust i sjukvården och tycker att det är lite mysigt att bli inlagd. Det är nog för att jag aldrig har varit allvarligt sjuk. Då hade jag nog inte tyckt att det var särskilt mysigt.
elsa_ri_3Elsas nya tröja kommer från River Island. Jag älskar den! (adlink)
elsa_ri_2Efter medicinen vill Elsa gärna rita…
elsa_ri_5Det får hon såklart.
elsa_ri_6Men bara på papper. 
Vi har en regel här hemma att man inte får rita utan en vuxen. Vi har väldigt många fina teckningar på möblerna. De flesta har gått bort med våtservetter.
elsa_ri_4Så fin i tofs! Jag försöker spara ut en del av hennes lugg så att den inte ska vara så tjock. Sist klippte jag luggen med kökssaxen och det blev förvånansvärt bra.
elsa_riVärldens bästa unge! Det är så himla mysigt att vara hemma med henne. Hon och jag har blivit ett riktigt litet team nu när Ibbe har varit borta. Här hittar du Elsas tröja. (adlink)

*Adlinks, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

  1. M

    Hej!
    I dagens podd 34:20-ish så hör man hur någon snubblar och ropar aj. Hehehe skit kul faktiskt då man har lite skadeglädje. Men vem är stackaren? 😂

  2. Agneta

    Hej, jag har två söner först och sen en flicka .. Visst , det kan vara olika men jag och min dotter är verkligen ett team. Jag älskar mina killar oerhört, men verkar aldrig komma dem lika nära som min tjej..Krya på, så söt i svans.

Annons