Blått hav och en blå paj – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Blått hav och en blå paj

Nu är vi hemma från sjön den här gången. Jag känner mig trött men samtidigt fylld med ny energi. Att få umgås med vänner och familj en hel helg har verkligen varit härligt. När vi kom hem gick jag och Elsa ut i skogen som ligger precis intill vårt hus och plockade blåbär. Elsa la två eller tre blåbär i bunken, resten stoppade hon i munnen. Det blev inte så många blåbär till vår paj som vi sen bakade men det räckte.

Förra pajen som vi bakade tillsammans, en vaniljpaj blev inte supergod men det kan jag lova att den här blev. En knäckig paj med lite kolaaktig smak. Mums! Nu blir det nattning av Elsa och sen en film i soffan resten av kvällen. Nu ser jag fram emot semestervecka nummer två som bland annat innehåller ett besök till bästa Sheilas landställe och sen en resa till Torekov.

IMG_0389 IMG_0396 IMG_0398 IMG_0404 IMG_0412 IMG_0506 IMG_0532

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

  1. Nicci

    Härligt det ser ut! Har du några mer tips om vad man kan hitta på med barn under sommaren? Ska vara barnvakt och är ute efter bra tips :) Bor vanligtvis i Australien så känner inte till alla smultronställen i Sverige.

  2. Nicci

    Härligt det ser ut! Har du några mer tips om vad man kan hitta på med barn under sommaren? Ska vara barnvakt och är ute efter bra tips :)

Annons