jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Dagens outfit – Snyltis edition

Igår fick jag hem ett paket från H&M med ”coola” kläder som jag klickade hem. Tack för era tips att kolla på killkläderna. Egentligen kan jag tycka att kläderna bara borde vara sorterade efter storlek och inte efter kön. Här är en av de olika outfitsen som jag hittade. Tröjan med katterna är väl egentligen mer gullig än cool men jag kunde inte hålla mig.
IMG_7705Treggings och tröja – båda från H&M. Rosetten hittade jag på en bloppis på intagram.

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

  1. Cathrin

    Håller med om tjej- och pojkkläder. Borde vara sorterat på storlek så får en själv avgöra vad som passar ens barn. Finns ju mycket ”könsneutralt”.

    Tycker tröjan är både söt och tuff. Grym ”snyltis-stil”!

  2. Karoline

    Köpte en hel del ”killkläder” till mina tjejer när de var små fanns mycket mer praktiska och tuffa typ överdragskläder och byxor. Dessutom är inte tröjorna lika korta i killstorlek det är tydlig att tjejer ska visa navlen i tid..
    jättefina kläder, på en söt tjej!

Annons