jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Efterlysning av hårband

Jag satt och klickade runt på nätet igår efter fina hårband till Elsa. Hon har tonvis med rosetter men jag tycker att det är så himla fint med hårband/turbanliknande band som på bilden. Vet ni var man kan köpa det? Är det någon av er som syr sånna? Jag hittade dessa här, men det känns lite ovärt att betala 70kr i porto.
il_570xN.874707977_5wsmSåååå fina! Här är andra fina saker jag sååå gärna hade klickat hem, men min plånbok är halvfull så det får vänta.
il_570xN.864432767_7hetBody härifrån
il_570xN.809786092_fwkqFake skinnleggings. Hur tuffa? Här hittade jag dom.
il_570xN.830892341_psc7Guld & vitt = så snygg kombo! Härifrån. 

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

 1. Laura

  Åh, min 5-månaders har så stabil kalufs att såna där är jag också ute efter. Med bredare band liksom. Dock är dom svinsvåra att hitta. I fysisk butik i alla fall.
  Behöver ha något för att hålla hennes barr i skick, kan ju inte gärna gå till frisören och ba: ”tjena, etapper och snelugg på den här, tack”. =D

 2. Cathrin

  Borde inte vara så svårt att sy själv. Det svåra är att plocka fram symaskinen. En vacker dag kanske jag får gjort det och då kanske jag kan skicka en till dig. Don’t get you hopes up.

 3. Emma Ek

  Hej Jessica,
  Kolla på bylovis.se, de har superfina turbanliknande hårband där! :)
  Tack för en toppenblogg & podd, älskar att gå barnvagnapromenader till tvillingpodden!
  Kram

 4. Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma

  Hej fina <3
  Åh, ÄLSKAR legginsen i skinn – såna ska beställas på direkten! Får mig att tänka på Saga Norén i Bron – har du inte sett den är det ett stort måste!!
  Idag tipsar jag om barnkläder med det lilla extra och som går all in – kika gärna in för att se om du hittar några favoriter.
  Tusen kramar. <3

 5. Elin

  Snubblade över denna på instagram för ett par dagar sen. ”MINI_BY_MINI”. Extremt söta hårband, ska själv beställa till min lilla mini som kommer snart. ☺️

Annons