Framme på västkusten! – Jessica Lagergrens
jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Framme på västkusten!

Nu är jag och Angelica nere i Göteborg och vi har hoppat in på vårt hotellrum. Vi ska ha skönhetskväll på Akademikliniken här i Göteborg ikväll. Det ska bli superkul att träffa er som har anmält er till kvällens event.

Det är längesen jag var i den här stan och det var lite svårt att hitta. Jag tycker att Gbg är supermysigt och jag ska passa på att ta en promenad imorgon innan vi flyger hem igen. Har ni något bra tips på lunchställe som man absolut inte får missa när man är här?

IMG_4333

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

 1. Sofia

  Så himla himla fina ni är!
  Bilade ganska långt ensam igår, vilket ju i vanliga fall är så himla tråkigt. Just igår var det inte det dock, eftersom jag hade dig och Angelica som sällskap hela vägen i form av Tvillingpodden. Helt fantastiskt, kändes som om jag hade med mig två bästisar som satt i baksätet och tiden gick i ett nafs medan jag skrattade och grät och hmm:ade instämmande om vart annat (men mest skrattade, så klart). Ni är såna härliga glädjespridare, och i synnerhet ditt hjärtliga skratt Jessica smittar verkligen av sig. Hoppas ni aldrig slutar med det ni håller på med, världsbäst och riktiga humörhöjare är ni. Puss på er!

 2. Kikan

  Gillar ni rawfood rekommenderar jag Open New Doors. Ett litet men mysigt ställe precis vid vattnet och väldigt centralt. De har fantastiska bakverk som är sockerfria och raw. Älskar’t!

 3. Elin

  Göteborg är fantastiskt!!
  Atelier är restaurangen på hotell Pigalle, toppen lunch och super fint! Dorsia är också bra, inredningen är som ett marokanskt smyckeskrin exploderat.
  Mr P och Toso är suvve men har kanske bara lunch på helgerna, osäker.

Annons