jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Nominera inför Finest Awards 2016

Nu har det blivit dags att nominera bloggar/poddar inför årets upplaga av Finest Awards. Jag skulle bli såååååhåååå glad om ni ville nominera min blogg men även Tvillingpodden. Det hade betytt så mycket för mig och för Angelica också. HÄR fyller ni i vem/vilka ni vill nominera. Vi kämpar på så himla mycket med Tvillingpodden och det skulle vara helt fantastiskt att få vara nominerad i Finest Awards! Tack på förhand bästa ni!
Skärmavbild 2016-01-15 kl. 18.49.06

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

 1. Maria

  Kanske är jag ingen sponsor som ni gärna hade velat ha men här har ni ett kvitto och stort TACK för att ni gör ett så bra jobb. Ni förgyller mina dagar med er podd och jag hoppas innerligt att ni snart får ännu mer uppskattning, det förtjänar ni verkligen. Kram!

   1. Sofia Johanson

    vafan, nån jäkla autokorrekt på den här datorn. TVILLINGPODDEN menar jag, men det fattar väl vem som helst!

 2. Anna

  Röstat på podden och bloggen! Sååå grymma ni är! :-) lycka till, håller tummarna för er, ni gör ett toppen jobb!

 3. Maria

  Nu har jag nominerat både bloggen och podden, hoppas ni vinner rubbet! För övrigt borde ju perfectday media göra allt för att få Tvillingpodden i sitt stall, fattar dom inte hur bra ni är eller?

Annons