jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Nu funkar det äntligen igen!

Som ni kanske har märkt har det inte uppdaterats så flitigt här, även om jag efter mycket om och men lyckades få upp ett inlägg igår eftermiddag. Det har varit teknikstrul med sajten så det har helt enkelt inte fungerat att uppdatera, men nu är allt som vanligt igen!

Jag såg att det blev lite diskussion i kommentarsfältet om mens, ägglossning och p-piller. Jag kan börja med att tala om att mensen kom imorse, så precis som många av er skrev kom den alltså i slutet av sockerpiller-perioden. Ingen bebis den här gången! Jag fick också en kommentar om att jag inte borde ta Premalex och p-piller samtidigt, men det här är på rekommendation av min gynekolog och alltså ingenting jag har experimenterat fram själv.

Idag håller jag på och spelar in en film till LOPPI på hur man gör trolldegsglass. Just nu är trolldegen i ugnen och ska vara där ett bra tag till. Förra gången tror jag att det tog nästan 8 timmar för trolldegen att torka. Jag passade även på att göra lite ponnys till Elsa, jag ska visa sen hur dom blev. Jag hann fånga Elsa på bild innan hon hoppade upp i vagnen imorse. Det är så skönt att hon vill gå till förskolan nu och att lämningarna går hur smidigt som helst.

IMG_5452Senare i eftermiddag kommer det upp ett inlägg hur det har gått med veckans invägning. Jag är så jäkla pepp!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Annons