jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Purple rain in my brain

Inlägget innehåller annonslänkar*

Lila! Tydligen är lila vårens stora trendfärg. Jag valde tema lila och vitt på min fredagsbukett. Jag är inget stort fan av lila på kläder till mig själv. Men jag kan ändå tänka mig att prova. Jag såg att Ellinor Löfgren bar jordens finaste lila tröja. Kika på den här. Ellinor är för övrigt så otroligt vacker, och verkar så himla rolig!

Här kommer ett litet inspirationsplock med trendfärgen lila! Jag ska nog bege mig ut på stan när jag blir frisk och skaffa ett eller två ljuslila plagg. Älskar den lila tröjan som påminner väldigt mycket om Ellinors tycker jag. Vinterskorna från Viking har Elsa i blått. De är vattentäta och tål hopp i slask och vattenpölar.

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

Annons