jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Veckans invägning

Måndag och det betyder invägning! Idag var jag faktiskt inte det minsta orolig över vad vågen skulle visa. Jag hade dock hoppats på stordåd efter en vecka helt utan socker (förutom på helgen). Jag tror och hoppas att mitt goda uppförande släpar efter lite och kommer att visa sig på vågen mer nästa vecka. Nu har jag dessutom varit utan cola light/zero i 8 dagar! Det är befriande, skönt och det känns helt rätt. Jag hade en förjävlig huvudvärk hela förra veckan, men jag var också lite förkyld så jag valde att tänka att det berodde på det istället för att fokusera på att min kropp förmodligen avgiftades. Jag har ju även slutat med kaffe och det går hur bra som helst. Jag har egentligen aldrig gillat kaffe så värst mycket utan mest druckit det på rutin och för att bli lite piggare. Jag är otroligt nöjd med mitt beslut med både colan och kaffet. Jag känner mig FRI. Vad visade vågen idag då? –0,5kg. Det betyder att det nu är en total viktminskning på –15,9kg. Det känns lite retligt att det skiljde 100 gram från att ha gått ner 16 kilo totalt. Men vet ni? Nu är jag helt säker på att jag krossar 15 kilo och kommer att ha gått ner mer än 16 kilo nästa vecka. Hur skön är inte den känslan? Jag är fan bäst! Hur går det för er andra?

För er som vill läsa om tidigare invägningar kan ni gör det här:
– Första veckan
– Andra veckan
– Tredje veckan
– Fjärde veckan
– Femte veckan
– Sjätte veckan
– Sjunde veckan
– Åttonde veckan 
– Nionde veckan
– Tionde veckan
– Elfte veckan
– Tolfte veckan
– Trettonde veckan
– Fjortonde veckan
– Femtonde veckan
– Sextonde veckan
– Sjuttonde veckan
– Artonde veckan
– Nittonde veckan
– Tjugonde veckan
– Tjugoförsta veckan
Jessica Lagergren Viktväktarna

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

 1. Susanna

  9kg ner sedan den 29e november. Har en hel del kvar men är grymt nöjd med 9kg på 3 månader :-) Du är grym du med!

 2. Carro

  Du är så duktig! Jag har varit med i två månader men har bara gått ner 4 kg, känns så himla segt :(

  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Det är inte bara! Tänk, det är 4 kilo som aldrig någonsin kommer tillbaka! Kämpa på! <3 Kram J

 3. Malin

  Bra jobbat! Jodå jag har gått ner 6 kg de senaste 4 veckorna med kaloriräkning. Har 6 kg kvar till målvikt. Men de är det inte lika bråttom med. Har två kg kvar till normalvikt så det är dit som är viktigast att nå. De andra kg är mer ”jag vill vara snygg i brudklänning i sommar”-kilon. Och det är faktiskt inte lika viktigt som att vara normalviktig. Om man tänker på det. Du är inspirerande Jessica! Och jätteduktig. Heja dig!

 4. Therese

  Så kul! Älskar att läsa om din viktminskning. Det ger mig energi och jag känner mig pepp för min viktminskning! ;)
  Stor – du är duktig – kram från mig!

 5. Elin

  -1,2 denna vecka! Totalt 11,5 kg sen 11 januari. Supernöjd! Heja oss! Håller dock kvar i Cola light ett tag till, men den ska oxå bort vartefter! Vad har du ersatt det med? Bubbelvatten?

  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Heja heja! Så jävkla grymt!! :) Ja, bubbelvatten blir det en del, men långt från samma mängd som colan. :) Kram J

 6. Anne

  Wow, vig är du också och ingen mage som är i vägen! :-D Beundrar dig så! Bra där med Colan och kaffet! Som jag skrivit förr tror jag att kroppen håller i sina gram just nu när du ändrar annat. Kan ta ett tag men du kommer att märka skillnad på mycket när kroppen vant sig av med allt koffein (och annat skit).. Vilken spännande resa du gör! Tack för att vi får följa med!

 7. Anna

  Heja! Har tack varje dig tagit tag i mitt liv och gick med i viktväktarna i fredags. Hade invägning i söndags och vågen visade – 0,7 kg (mest vätska såklart men ändå). Tack för all inspo!

 8. Elisabeth

  Vad duktig du är! :)Det är SÅ roligt att följa dig! Jag är gravid med bf 8 juni och längtar till att få gå ner i vikt… dock blir det nog först efter sommaren, jag vill inte lägga press på mig själv att gå ner i vikt samtidigt som jag lär känna vår bebis och kommer in i allt…en sak i taget :).

Annons