jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Veckans invägning – nystart

Det känns så skönt att vara igång igen med det här. Visst kan jag känna att det är tråkigt att inte kunna äta så mycket choklad som jag kanske egentligen är sugen på. Men jag har ju ett tydligt mål och den målbilden gör mig så otroligt motiverad. Nu vet jag dessutom att jag kan hålla en vikt, men som sagt ska jag ner mina sista överviktskilon nu och det känns som världens bästa beslut.

Vågen visade ett kraftigt minus idag. Hela -1,8 kg! Heja mig! Det lönar sig att föra in allt jag äter i appen och framförallt att inte överäta. Jag klappar mig själv skithårt på axeln och peppar upp för en ny grym vecka. Många har frågat efter recept på speciella rätter jag äter och kostschema. Jag äter ingenting särskilt och jag följer inget kostschema.

Jag äter helt vanlig mat, mestadels vegetariskt just nu. Jag kan såklart dela med mig av recept på min vanliga mat men det är inga viktminskningsrecept. Det är helt enkelt heller ingenting jag förespråkar. En diet är enligt min mening inte ett hållbart sätt att leva hälsosamt på. Lagom av allt är bäst, klyschigt nog!

FullSizeRender

Den här veckan har jag alltså gått ner lika mycket som 18 nyfödda lagom runda kattungar väger. Det ni!

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

 1. Emma

  Hur mycket har du gått ner totalt sedan du började.,? För mig du låg innan runt 20 kilo? Hyr mycket ska du gå ner mer?

 2. Sanna

  Heja dig :) Bra jobbat! Jag är bara nyfiken.. Under din ”paus” från viktminskningen, gick du upp ngt eller har du stått stilla på samma vikt?

 3. Sanna

  Heja dig :) Jag är bara nyfiken.. Under din ”paus” från viktminskningen, gick du upp ngt eller har du stått stilla på samma vikt?

  1. jessicalagergren
   jessicalagergren

   Ja, runt 20 blev det, har gått upp lite, ner lite, men hållt mig rätt stabilt på samma vikt under pausen. :) Kram J

 4. J

  Hej!

  Heja dig, grymt jobbat! Själv har jag gått ner närmare 22 kg. Men jag vet liksom inte när jag är klar? Vad är ens mål? Först hade jag satt upp 63 kg som mål, men när jag väl var där så sänkte jag målet och gör det konstant. Folk i min närhet börjar säga att jag får sluta pga det är på väg att gå för långt. (Tränar Crossfit så har mycket muskler, därför väger jag inte särskilt lite). Så hur har du gjort när du satt upp mål? Är det en specifik vikt, storlek på kläder, klädesplagg eller bara det du ser i spegeln? När sätter man stopp för sin viktnedgång?

  Tack för en bra blogg och podd. Massa kramar

Annons