jessicalagergren

Jessica Lagergrens

Annons

Vi ska ha ett till barn!

Jag är så jäkla glad! ÄNTLIGEN! För några kvällar sen när Ibbe och jag låg i soffan tillsammans tittade han på mig och frågade om vi inte kan försöka bli gravida igen efter sommaren. Vi har ju som ni vet haft det ganska kämpigt i vår relation och det har verkligen gått upp och ner. Något som alltid har funnits kvar trots stormigt är grundkärleken. Det och familjerådgivningen har räddat vår relation.

Jag är så förväntansfull och pirrig! Vi har bestämt att vi ska börja försöka i augusti. Sen vet vi ju inte hur lång tid det tar innan jag blir gravid, men att bara höra de orden ur Ibbes mun var helt fantastiskt. Jag har som ni också vet velat ha ett syskon till Elsa ganska länge nu, men jag har slutat prata om det här hemma. Jag vill inte tjata till mig ett andra barn. För mig är det viktigt att man går in i en ny graviditet tillsammans.
Ibbe_JessicaTänk att jag ska få göra ett till barn med den här mannen.

Kommentarer
jessicalagergren

Kommentera

 1. Emma - På Smällen!

  Åh vad glad jag blir för er skull! Så roligt att höra och jag kan verkligen förstå att det måste känts underbart att han tog steget och sa det!! Vilken bekräftelse på att relationen verkligen blivit bättre igen! ❤️ vi kommer också köra igång bebisverksta i augusti! 😍

 2. Elin

  Åh vad fantastiskt kul!!! Lycka till 😘 Här har vi just bestämt oss för att försöka få vårt andra barn men att vi ska vänta tills att börja försöka i maj, så barnet inte föds i november/december. Vill ju egentligen bara försöka
  bli gravid direkt! 😍

 3. Helen

  Gud vad rolig! stort grattis!! Vad roligt att få följa den resan!😃
  Här hemma försöker vi få till barn nr 1 💜 så spännande!

 4. Allis

  Gud vad kul! Ser fram emot att få följa med på denna resa också! Var gravid med min första precis när du blev gravid med Elsa, så dom är nästan jämnåldriga. Vi ska börja försöka nu i Mars med barn nr 2, jag är sååå taggad! Vill börja nuuuu, men timingen måste vara rätt och då måste det ske efter Mars. Hoppas allt går bra för er!
  Kram

 5. Sandra

  Vad roligt, grattis till er 💕 Håller tummarna för att det går fort för bebisen att flytta in!

  Jag var sååå sugen på en trea men trodde inte att min man ville det eftersom vi kommit överens om att vi var klara med barn. Plötsligt en dag frågade han om vi inte skulle försöka få en liten till. Alltså den lyckan! På fredag fyller hon två år och är verkligen den som gjorde vår familj komplett.

 6. H

  Jessica, jag ryser i hela kroppen när jag läser detta! Så härligt att ni kommit fram till att ni vill detta båda två💗💕

Annons